Federasyonun Büyük Ayıbı..!

HENTBOL

Hentbol Büyükler Ligi’nde bu gece oynanan üçüncülük karşılaşmaları sonunda üçüncü olan takımlara kupalarının takdim edilmemesi büyük tepkilere yol açtı.

Hentbol Büyükler Ligi’nde sezonun kadın ve erkek üçüncüsünü belirleyen karşılaşmalar sonunda üçüncü olan takımlara kupalarının maçtan sonra verilmemesi büyük tepkilere yol açarken salona gelenler bunu federasyonun büyük bir saygısızlığı olarak nitelendirdiler.

Her sene üçüncülük karşılaşmaları sonunda sembolik de olsa salona getirilen ve karşılaşmalar sonunda üçüncü olan takımlara takdim edilen kupalar bu sezon getirilmedi. Kadınlarda üçüncü olan DİGEM takımı oyuncuları erkekler maçı sonrası kupalarını alacaklarını beklerken kupa töreninin yarın gece oynanacak olan final karşılaşmaları sonrası yapılacağını öğrenince bir süre sonra salondan ayrılmak zorunda kaldılar. Karşılaşmayı izlemeye gelen seyirciler ki bunların çoğu oyuncuların ailesini oluşturuyorlar maçlar sonunda üçüncülük kupalarının verilmemesini federasyonun büyük bir saygısızlığı olarak niteleyip tepki gösterdiler. Aileler uygulamanın çok yanlış bir uygulama olduğunu ve yarın gece tekrar salona getirilmek zorunda bırakılmalarının büyük bir anlayışsızlık olduğunu dile getirdiler.

Haber: Cemil Garip

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.