DAÜ son nefeste kazandı..!

HENTBOL

Hentbol Büyük Kadınlar Ligi’nde bugün oynanan karşılaşmada DAÜ uzun süre geride götürdüğü karşılaşmayı 26-25 kazanmasını bildi ve ligi ikinci sırada tamamladı.

 





Günün önemli maçında Esentepe’yi konuk eden DAÜ 6 farklı mağlup götürdüğü karşılaşmayı son saniyelerde kazanmasını bildi. Maça kötü başlayan DAÜ maçın henüz başında 5-1 geriye düştü. DAÜ aradaki farkı kapatamayınca ilk yarı 14-11 Esentepe’nin üstünlüğünde tamamlandı. Sahada çok kötü oynayan bir DAÜ bu oyununu maçın son 6-7 dakikasına kadar sürdürdü. Son bölüme girilirken aradaki gol farkını da 6’ya çıkaran Esentepe, kötü oynamaya başlayınca DAÜ eşitliği sağladı ve durumu 25-25’e getirdi. Maçın tamamlanmasına 15 saniye kala hızlı gelişen DAÜ atağı karşısında kalesinde golü gördü ve maçı da DAÜ 26-25 kazanarak ligi ikinci sırada tamamladı.

Maçta DAÜ’den Deni 8, Esentepe’den da Tijana 9 gol kaydeden oyuncular oldular. Kadınlar liginde son maç önümüzdeki Salı günü Esentepe ile UKÜ arasında oynanacak ve kazanan takım üçüncü olup play-off’ta DAÜ’nün rakibi olacak. Kaybedenin dördüncü olacağı maçta YDÜ’nün play-off’taki rakibi da belli olmuş olacak.

Günün diğer bir karşılaşması büyük erkeklerde KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile MGA arasında oynandı ve karşılaşmayı 42-31 kazanan KKTC Fenerbahçeliler Derneği play-off’a kalma şansını devam ettirdi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.