Zirveye heyecan geldi..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de son 5 haftaya girilirken şampiyonluk yarışında da heyecan arttı. Gaü Çetinkaya ve Binatlı’nın 2’şer puan bıraktığı 21.haftada Gençler Birliği ve Mağusa Türk Gücü’nün de galip gelmesiyle 4 takım arasındaki kıyasıya yarış devam ediyor.

 




Lider ve Binatlı puan kaybetti

21.haftada lider Gaü Çetinkaya Lefkoşa derbisinde ezeli rakibi Küçük Kaymaklı ile 2-2 berabere kalarak puan kaybederken, ikinci sıradaki Binatlı ise konuk ettiği Yenicami ile 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktı.

Haftanın karlısı İskele

21.haftanın en karlı ekibi şampiyonluk mücadelesi veren Gençler Birliği olurken, babutsalar konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı 2-0 mağlup etti ve lider Çetinkaya ile puan farkını 2’ye indirdi. Haftanın bir diğer karlı takımı ise Türk Gücü oldu. Doğan Türk Birliği’ni Canbulat’ta konuk eden Mağusa Türk Gücü, iyi bir futbol sonucunda karşılaşmayı 3-1 kazanarak liderle puan farkını 4’e indirdi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Gaü Çetinkaya önümüzdeki hafta zorlu Doğan deplasmanına çıkarken, Binatlı ise Cihangir’e konuk olacak. Üçüncü sıradaki Gençler Birliği küme düşmeme mücadelesi veren ligin yaralı ekibi Yeni Boğaziçi deplasmanına konuk olurken, MTG ise 5.sıradaki Lefke’ye konuk olacak.

HABER: NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.