Zehra ve Dilek’ten mesaj var… “Hedef şampiyonluk”

FUTBOL

Futbol hayatlarını son şampiyon Gaziantep ALG Spor’da sürdüren Kıbrıslı Türk Kadın Futbolcular Zehra Borazancı ve Dilek Özbiler, yeni sezon öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaştı.

Zehra; “Hedef yeni şampiyonluklar kazanmak”

Geçtiğimiz sezon Gaziantep ALG Spor ile lig şampiyonluğu yaşayan ve kazanılan başarıya büyük katkı koyan savunma oyuncusu Zehra Borazancı, lig öncesi sayfamıza konuştu. “Hedefimiz yeni şampiyonluklar” diyen Borazancı, “Çok iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Takımda arkadaşlık, hava çok iyi durumda. Hatay maçını kazanarak lige 3 puanla girme hedefindeyiz. İlk maçlar zordur. Ancak biz de iyi takımız. Lige iyi başlayıp sezon sonunda şampiyonluğu yeniden kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dilek; “Heyecanlıyım”

Gaziantep ALG Spor’a yeni transfer olan bir diğer Kıbrıslı Türk Futbolcu Dilek Özbiler de görüşlerini sayfamızla paylaştı. Oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden Dilek, “2022-2023 sezonu için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu hafta Hatay maçıyla sezona başlıyoruz. Bu sene için çok heyecanlıyım çünkü ALG takımına transfer oldum ve hayatımı Antep’te devam ettirmekteyim. Transfer olduğum takım geçen sezonun şampiyonu ve şampiyonluk unvanını bu sezonda da kimseye kaptırmayı düşünmeyen bir takım. Takım arkadaşlarım çok istekli, hırslı ve birbirine aile gibi kenetlenmiş bütün olmuş bir ekip ve ben bu ekibin bir üyesi olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Dileğim hepimiz için güzel, sorunsuz, şanslı ve sonunun şampiyonluk olacağı bir sezon geçirmek” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.