Yeşilova, Zorda Olsa Mutlu Döndü..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde orta sıralarda yer alan Lefke, Merit Alsancak Yeşilova karşısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve maç 2-2 eşitlikle son buldu. Merit Alsancak Yeşilova ise son bölümde beraberliği kurtararak 2.basamaktaki yerini ikili averajla korumayı başardı.

Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Kerem Eran, İsmail Egeli, Cemal Sarı

Lefke: Salih, Kasım(64.Dk Mustafa)Candy, Semih(88.Dk Okan)Y.Şipal(88.Dk Mert)Esosa(90.Dk M.Toros)Chıdı, Aykut, Mehmet, Yakup, Okorıe

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Emin, Mejdi, M.Salk, Burak(54.Dk Yasin) Memduh, Mbah, Fidelis, Osei, M.Vardi, Billy Mehmet

Goller: 51.Dk Yılmaz Şipal, 52.Dk Esosa(Lefke)62.Dk Billy Mehmet(P), 81.Dk Mbah(MAY)

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı ancak her iki takımında gol çabası sonuç vermedi ve devre 0-0 eşitlikle son buldu.

İkinci devreye Lefke etkili başladı ve 51.dakikada geliştirdiği atakta Yılmaz Şipal sahne aldı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

52.dakikada gelişen bir başka Lefke atağında Esosa topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

Bu golden sonra toparlanan Merit Alsancak Yeşilova, 62.dakikada Lefke ceza alanı içinde oluşan pozisyonda Penaltı atışı kazandı ve atışı kullanan Billy Mehmet topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

Maçın son bölümünde 81.dakikada gelişen Merit Alsancak Yeşilova atağında Mbah sahneye çıktı ve attığı golle takımını beraberliğe taşıyan isim oldu 2-2.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.