Yeşilova kendine geliyor..! (1-3)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig’de 11.hafta karşılaşmasında Alsancak Yeşilova, deplasmanda Türkmenköy’ü 3-1 mağlup etti ve haftayı 3 puanla tamamlayarak arka arkaya aldığı yaralardan sonra yeniden seri yakalayarak zirveyi yakaladı

 


Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip A.Yeşilova 27.dakikada Barış Rabo’nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra ev sahibi ekip Türkmenköy, İskender Yeniçeri’nin kafa golü ile eşitliği yakaladı ve skor 1-1 oldu. İlk devre bu skorla tamamlandı.

İkinci devreye daha iyi başlayan taraf konuk ekip Alsancak Yeşilova oldu. Yeşil beyazlılar 56.dakikada genç sol kanatı Vakkas ile 2-1 öne geçerken, daha sonra da 73.dakikada usta sol ayak Saydam’ın golü ile skoru 3-1 yaptı ve zorlu deplasmandan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Yer : Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı

Hakemler : Timur Ercan Bodi, Mehmet Ekşici, Doğan Yıldız, Şakir Azizoğlu

Türkmenköy : Valentin, Ali İmam, Raşit, Ali Özay Çelik, Emre, Eren, Mehmet (Evren), Felipo, Mustafa, Aykut (Hüseyin), İskender (Mehmet)

A.Yeşilova : Kemal, Serdar, Enver, Mustafa, Ediz, Saydam, Barış, Metin (Mejdi), Vakkas (Memduh), Gökhan (Mahmut), İsmail

Goller : 31’İkender Yeniçeri (Türkmenköy), 27’Barış Rabo, 56’Vakkas Kaynarca, 73’Saydam Soy (A.Yeşilova)

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.