Yeşilova, gol oldu yağdı..! (8-0)

FUTBOL

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 11. Haftasında Merit Alsancak Yeşilova konuk ettiği Dipkarpaz’ı 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.

 


YER: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı
Hakemler: Turgay Misk, Sertan Alkım, Fatih Bardakçıoğlu
Merit Alsancak Yeşilova: Hasan Piro, Aksel (Dk 37 Cedet), Okan, İsmail, Talat (Dk 46 Abdullah), Cenker, Yasin, Umut, Memduh, Turgut (Dk 55 Hüseyin), Fırtına
Dipkarpaz: Mimar, Fırat, Volkan (Dk 77 Serhat), Berkan, Devrim, Salih (Dk 40 Umuthan), Ahmet, Melih, Bavver (Dk 75 Memduh), Tugay, Hasan
Goller: Dk 17 Aksel, Dk 20, 79 Fırtına, Dk 30 Tugay, Dk 35 Yasin, Dk 36 Cenker, Dk 76 Memduh, Dk 81 Cevdet(Merit Alsancak Yeşilova)

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 11. Haftasında Merit Alsancak Yeşilova, Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadında konuk ettiği Dipkarpaz’ı Aksel, Tugay, Yasin, Cenker, Memduh, Cevdet ve Fırtına’nın kaydettiği 2 golle 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı. Merit Alsancak Yeşilova aldığı bu galibiyetle puanını 23 yaparak liderliğini sürdürdü. Dipkarpaz ise bu mağlubiyetten sonra ligin son sırasında 2 puanda kaldı. Merit Alsancak Yeşilova 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Düzkaya’ya konuk olurken Dipkarpaz ise Mehmetçik’i ağırlayacak.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.