Yeşilova “ DOKUZ” doğurttu..! (9-0)

FUTBOL

K-Pet İkinci Lig’de 15.hafta karşılaşmasında Alsancak Yeşilova, konuk ettiği Vadili’yi 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek tarih yazdı ve haftayı 3 puanla tamamlayarak puanını 28’e yükseltti. Karşılaşmada Yeşilova futbolcusu Aksel Kaptanoğlu 3 gol atarak yıldızlaştı.

 




Ligin devre arasını flaş transferler ile kapatan ve ikinci devre tek hedef olarak şampiyonluk açıklayan Alsancak Yeşilova iki haftada rakip filelere 12 gol bıraktı. Karşılaşmanın ilk devresini 4-0 önde kapatan yeşil beyazlılar, ikinci devrede de 5 gol buldu ve karşılaşmayı 9-0 kazandı. Aksel 3, Barış ile de Saydam bu karşılaşmada 2’şer gollük performans ile oynadı.

Yer : Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

Hakemler : Ömer Doğru, Ali Orçan, Mustafa Torun, Ali Özgül

A.Yeşilova : Çağatay, Serdar (Yasin), İsmail, Aksel, Ediz (Mustafa), Talat, Saydam, Barış, Tarkan, Cenker(Gökhan), Bayram

Vadili : Ahmet Zahlül, Buğra, Sergen(Mustafa), Umut, Ali Gürtaç, Mehmet Kılıç, Ceyhun, Uğur Alparslan (Uğur Okeli), Cemal, Gökhan(Tekin), Hacı

Goller : 4’, 31’ve 59’Aksel Kaptanoğlu, 29’ve 42’Barış Rabo, 60’ve 62’Saydam Soy, 80’Gökhan Sarıoğlu, 87’Bayram Özgün(A.Yeşilova)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.