Yenicami zirve aşkına..! (1-0)

FUTBOL

Ligin zirvesinden kopmamak isteyen ve zirve takibini sürdüren Yenicami, kendi evinde konuk ettiği Cihangir’i golcüsü Halil Turan ile yendi ve yoluna devam etti.

 




YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek- Hakan Ünal- Ferhat Tuna

YENİCAMİ: Yusuf- Erbay- Adil- H.Sadıklar - Hascan-Ünal-Musa (M.Altın dk.70)- H.Turan- Emre (Mustafa dk.57)- Orji Promise- Gueye Ousmane (Zihni dk.77)

CİHANGİR: Özgür- Ertan-Yannick- Fırat- Mete (Hüseyin dk.85)- H.Yaınses- İsmet- Mikail-Umut- Ümit- Amodou

GOL: Dk.43 H.Turan (Yenicami)

 

13. dakikada gelişen Cihangir atağında Mete, Amodou’nun pasında kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin üzerine vurarak takımını golden etmiş oldu.

27. dakikadaki Yenicami atağında Orji Promise ceza alanının hemen dışından çok sert vurdu, kaleci Özgür topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.

43. dakikada Yenicami öne geçti. Bu dakikada Musa’nın sağdan güzel ortasında çok iyi yükselen H.Turan kafa ile topu ağlara yollayarak takımını Cihangir karşısında 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada Amodou’nun pasında Mete’nin ceza alanına girdiği andaki vuruşunda top çok az farkla dışarı gitti.

62. dakikada yine Yannick sağdan ortasında Amodou’kafa ile topu Mete’nin önüne bıraktı. Ancak Mete altı pas içinden yaptığı kafa vuruşunda topu dışarı attı.

78. dakikada ani gelişen Yenicami atağında Orji Promise kaleci ile karı karıya kalmasına rağmen vuruşunda kaleci Özgür aykları ile topu uzaklaştırdı.

90+3’ncü dakikada Cihangir’den Ümit rakip ceza alanına girdiği anda sert vurdu top kaleci Yusuf’ta kaldı.

Az sonra maç da Yenicami’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

A-2 gençler maçını Yenicami gençleri 4-1 kazandı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.