Yeni Mesarya için görüşüyorlar..!

FUTBOL

3 köyün birleşmesi ile hedef büyüten Mesarya takımı yeni bir yapılanma sürecine girdi. Gelecek sezon yine BTM liginde mücadele edecek Mesarya takımına gelen teklif kafaları karıştırdı ve krize yol açtı. Türkmenköy birleşmek için el uzatırken isim sorun oldu.

 





Yaşadığı sıkıntılı süreçten dolayı kulüp binasının anahtarını Kaymakamlık'a devretme noktasına kadar gelen Türkmenköy camiası, Mesarya kulübü yetkilileri ile görüşerek birleşme talep etti.

Türkmenköy yönetimi Mesarya yetkilileriyle yaptığı görüşme sonucu birleşip 1. ligde mücadele edelim teklifi yaptı. İlk etapta Mesarya cephesi teklife olumlu yaklaşırken ikinci teklif krize yol açtı.

Türkmenköy cephesi “birleşme olursa takımın adı Yeni Mesarya adı altında olsun” teklifi yapınca Mesarya cephesi bu teklife sıcak bakmadı.

Yapılan görüşmeler sonucunda Türkmenköy camiası “Yeni” adında diretirken Mesarya camiası konuya olumsuz cevap vermiş durumda.

Türkmenköy camiası ise aldığı bu olumsuz sonuç karşısında yeni bir yol haritası çizerek bölge kulüpleri ile görüşme kararı aldı. Yapılacak görüşmelerde çıkacak sonuç ise merak konusu. Bu arada güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Mesarya yönetim kurulunda bir kısım “Yeni” adına olumlu yaklaşırken bir kısım olumsuz yaklaştığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.