YDÜ, Karadağ’da Kayıp..! (67-64)

FUTBOL

Kıbrıs Vakıflar Bankası Büyük Erkekler Basketbol liginin 8.hafta son maçında LAÜ kendi evinde konuk ettiği lider YDÜ’yü 67-64 mağlup ederek ligde 2.basamağa yerleşti.




Yer:
LAÜ Spor Salonu HAKEMLER: Nusret Sırdar, Salih Işık, Burak Pehlivan  LAÜ: Jovante Douglas (11), Doğukan Nilancı, Mehmet Ali Erenay, Kemal Sanıvar (5), Mustafa Kılıçaslan, Doğukan Demirman (12), Hasan Kasap (2), Aytaç Çavuş, Ben Lawson (17), Onat Serin, Berk Argın, Nemanaja (13) YDÜ: Alp Kıvanç Rıza, Leshard Anderson (11), Arif Yılmabaşar (1), Halil Kuturza (5), Vucasin Mandic (14), Sercem İnancı (2), Berkem Dikengil, Ahmet Dağer (4), Arda Ustaoğlu, Nenad Misanovic (20), Görkem Özbilen


Maça iki taraf da tutuk başlarken LAÜ daha az hata yaparak ilk periyotu 19-13 önde tamamladı. 2.periyotta savunmalar ön plana çıktı ve her iki tarafta az sayı üretince devre 30-24 LAÜ lehine tamamlandı. İkinci yarıda da tarafların tutuk oyunu 35.dakikaya kadar devam etti. 3.periyotta fark kapandı ve bu periyot 46-42 sonra erdi. Son periyotta da tutuk tempoda geçen maçın son 5 dakikasında ise taraflar güçlerini ortaya koydular. Son anları çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmayı ev sahibi 67-64 kazandı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.