Y.Boğaziçi direniyor..!(1-0)

FUTBOL

Süper ligin alt sırasına demir atan ancak aldığı sürpriz sonuçlarla lige renk katan Y.Boğaziçi, dünde kendi evinde Cihangir’i 1-0 mağlup ederek adeta çıkmayan candan ümit kesilmez dedi. Cihangir ise aldığı mağlubiyetle sıkıntılı sürecine devam etti.

 




Yer: Osman Ergün Mehmet

Hakemler: Kerem Eran,İsmail Ercan,Ömer Doğru,Ali Özgül

Yeniboğaziçi: Ersoy, Mustafa, İsmail, Zeki, Talat, Diallo, İbrahim (Dk.90+2 Furkan),Mehmet (Dk.57 Hüseyin), Ramadan (Dk.86 Ahmet),Tugay, Blessing

Cihangir: Özgür, Ertan, Yannıck, Fırat, Mete, Hasan, Hüseyin (Dk.56 Mikail),İsmet, Umut, Ümit, Patrick




Önemli Anlar:

17.Dk: Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Cihangir adına Mete’nin vuruşunda önce kaleci Ersoy dokundu daha sonra top direkten oyun alanına döndü.

18.Dk: Hüseyin gelişen Cihangir atağında sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci Ersoy başarılıydı.

27.Dk: Patrick sağ çaprazdan ceza sahasına girdi kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşu yandan az farkla dışarı çıktı.

41.Dk: Fırat ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta topu kaleye gönderdi,kale çizgisinden İsmail kafa ile çıkardı top direkten oyun alanına döndü.

45.Dk: Blessing sağ çaprazdan rakiplerinden birer birer sıyrıldı kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşu yandan dışarı çıktı.

47.Dk: Mustafa sağ kanattan ceza sahasına ortayı yaptı kaleci ve savunma arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu top bir anda Blessing’in önünde kaldı oda topu boş kaleye gönderdi.1-0

60.Dk: İsmail kazanılan serbest vuruşta topu kaleye gönderdi top az farkla dışarı çıktı.

70.Dk: Ramadan savunmadan seken topu bir anda önünde buldu kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat vuruşu top yandan az farkla dışarı gitti. Kalan bölümde başka gol olmazken karşılaşma Yeniboğaziçi’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.