Y.Boğaziçi, BOĞAZ'lamaya devam ediyor..! (0-1)

FUTBOL

Şampiyonluğun iddialı takımlarından Doğan Türk Birliği bu akşam kendi evinde son haftaların flaş takımı Y.Boğaziçi’ne son dakika golü ile 1-0 mağlup olarak zirvede önemli bir yara aldı. Y.Boğaziçi ise önemli bir deplasman galibiyetine imza atarak herkese kolay lokma olmadığını gösterdi.





Stadyum: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Tarım, Zekai Töre

DTB: Okyanus, Hasan, Ahmet Sönmez, Aydın (Ceylan), Ahmet Çağer, Rahem, Osei, Rasad, Koral, Ahmet Coşkun, Kenan (Selim)

Yeni Boğaziçi: Remzim Mustafa, Tugay (Eli), Ramadan (Kemal), Israel, Burçin, Keita, Nodar, İsmail, Haşim, Hüseyin

Kırmızı Kart: 60.Dk Rasad (DTB)

Goller: 90+3.Dk Israel Tety (Yeniboğaziçi)

 

K-Pet Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Doğan Türk Birliği ile Yeni Boğaziçi, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk devresi 0-0 eşitlikle sona eren mücadele 1-0 Yeni Boğaziçi’nin üstünlüğünde sonuçlandı.



Yeni Boğaziçi’ne galibiyeti getiren tek golü 90+3. dakikada Israel Tety kaydetti. Mücadelenin 60. dakikasında Doğan Türk Birliği'nden Rasaq, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 

Önemli Dakikalar:

 

1.Dk: Yeni Boğaziçi atağında Israel Tety kaleci Okyanus ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda Okyanus topu kornere çeldi.

20.Dk: DTB atağında Ahmet Coşkun soldan topu ceza sahasına ortaladı. Kenan topu göğsüyle kontrol edip vuruşunu yaptı ancak top direğin dibinden dışarıya gitti.

31.Dk: DTB atağında Koral sağdan topu ceza sahasına ortaladı. Ahmet Coşkun müsait pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

60.Dk: DTB atağında kaleci Remzi kalesini terkederek topa sahip olurken; DTB futbolcusu Rasad, kaleci Remzi'ye yaptığı kontrolsüz müdahale sonrasında karşılaşmanın hakemi Utku Hamamcıoğlu tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

90+3.Dk: DTB savunmasında Ahmet Sönmez topu kalecisi Okyanus’a dönmek isterken büyük bir hata yaparak topu rakibi Israel'e kaptırdı. Israel kaleci Okyanus'tan sıyrılarak topu filelere gönderdi. DTB 0-1 Yeni Boğaziçi

Yeni Boğaziçi, geçtiğimiz hafta K.Kaymaklı'dan sonra bu hafta Doğan Türk Birliği'ni de mağlup etmeyi başararak, puanını 8'e yükseltti. Doğan Türk Birliği ise 8 puanda kaldı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.