Yasin sahalara dönüyor..!

FUTBOL

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nün yıldız oyuncusu Yasin Kurt, sahalara geri dönüyor. Geçtiğimiz ay kasıklarındaki fıtıklardan ameliyat olan Yasin’in bireysel olarak antrenmanlara başladığı ve önümüzdeki hafta da yavaş yavaş takımla birlikte idmanlara inmeye başlayacağı öğrenilirken, yarın oynanacak olan Cihangir maçında da kadroda yer alacağı ancak riske edilmeyeceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 



Ülkemizin en yetenekli futbolcularından olan Mağusa Türk Gücü’nün 7 numarası Yasin Kurt, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Ligin 18.haftasında Binatlı ile oynanan karşılaşmada forma giydikten sonra Kayseri’de kasıklarındaki fıtıklardan ameliyat olan başarılı futbolcu, 6 haftalık aranın ardından önümüzdeki haftadan itibaren yeniden takımla birlikte idmanlara inebileceği öğrenildi. Bireysel olarak idmanlara başlayan Yasin’in yarın oynanacak olan Cihangir maçı kadrosunda yer alacağı fakat riske edilmeyeceği öğrenildi.

‘’Kalan 3 maçı kazanmalıyız’’

Arenasporkolik spor servisine görüşlerini aktaran MTG futbolcusu Yasin Kurt, ‘’Sakatlığımdan dolayı çok kritik haftalarda takımımdan uzak kaldım ama en azından kalan maçlarda şans bulursam elimden geleni yapıp takımıma faydalı olmak istiyorum. Kalan maçları kazanmalıyız. Şampiyonluk için hala şansımız var’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.