Yalova Pes Etmiyor..! (6-5)

FUTBOL

K-Pet Süper lig play out mücadelesinde ligde kalmayı garantilen Mağusa Türk Gücü ile ligden düşmek istemeyen Yalova arasındaki karşılaşma adeta gol düellosu şeklinde geçti ve Yalova maçı 6-5 kazanarak umutlarını son maça taşıdı.

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Engin Akkagün, Özal Çağlayan

YALOVA: İrfan, Selçuk, Mahmut, Çağan, Reşat, Uche, Cemal(Edis dk.70)Batshi, Mithat(A.Karayel dk.33)Buğra, Hasip

MAGOSA TÜRK GÜCÜ: Türkkan(Uygar dk.46)Sami, Yasin, Kaan(Adil dk.39) (Erol dk.89)Yusuf, Yakubu Malik, Lawrence, Emre, Nevzat, Rasheed, Aziz

GOLLER: Dk. 24 Mithat, dk. 50 Selçuk, dk. 59-74-78-89 Uche (YALOVA), Dk.16-20-87 Rasheed, dk.48 Sami, dk. 53 Dk Emre (MAGOSA TÜRK GÜCÜ)

K-PET Süper Lig play out serisi ikinci maçlarında Yalova, ligde kalmayı garantilemiş olan Mağusa Türk Gücü karşısında 3 kez, 2 farklı geriye düştüğü maçı 6-5 kazanarak ligde kalma umutlarını son maça taşıdı.

16. dakikada gelişem M.Türk Gücü atağında Emre’nin pasında Rasheed yerden düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

20. dakikadaki M.T.Gücü atağında yine Emre sağ taraftan getirdi Rasheed bir kez daha topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-0 yaptı.

24. dakikada gelişen Yalova atağında Mithat ceza alanında kaleciyi de geçtikten sonra topu ağlara yollayarak skoru 2-1 yapan golü attı.

48. dakikadaki M.T.Gücü atağında Sami cea alanı dışından sert vurup topu filelere gönderince takımını da 3-1 öne geçirdi.

50. dakikada Yalova rakip ceza alanı içinde M.T.Gücü kalecisi ile defansın anlaşamamasından yararlanan Selçuk skoru 3-2 yaptı.

53. dakikada M.Türk Gücü takımından Emre sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımını 4-2 öne geçirdi.

59. dakikadaki Buğra’nın kullandığı serbest vuruşta Uche kafa ile topu ağlara yollatınca skor da 4-3 oldu.

74. dakikada kullanılan korner atışında Uche bir kez daha kafa ile topu filelere göderdi ve skora denge geldi. 4-4

78. dakikada gelişen atakta Yalova’dan Uche bu kez kalecinin üzerinden topu aşırtarak ağlara yollayınca Yalova 5-4 öne geçti.

87. dakikadaki M.T.Gücü atağında Emre’nin pasında Rasheed bir kez daha topu ağlara yollayarak skoru 5-5 yapan golü attı.

89. dakikada Yalova bir kez daha öne geçti. Gelişen atakta kafalardan seken topu en son vuran Uche oldu ve takımını 6-5 öne geçirdi.

Karşılaşma da bu skorla sona erince ligden düşecek son takımın belirlenmesi de son maça kalmış oldu.

Fotolar : Cemil Garip 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.