Vinç girdi saha çöktü..!

FUTBOL

Girne-19 Mayıs Koleji Antrenman Sahası’na girmesi engellenmeyen tonlarca ağırlıktaki vinç, saha zemini bir bölümünün çökmesine neden oldu. 19 Mayıs Koleji Antrenman Sahası, alanın yan bölümünde yapılması planlanan kapalı salon çalışmalarına demir bloklar taşıyan tonlarca ağırlıktaki vinçin alana girmesine müsaade edilmesi ile altında sulama sisteminin bulunduğu çim zemin yer yer çöktü.

 


Kolej talebelerinin yanı sıra, Girne Halk Evi ve zaman zaman da Girne bölgesi takımlarının istifade etmekte olduğu 19 Mayıs Koleji Antrenman Sahasının bir bölümü, alanın yan bölümünde bulunan bölgeye yapılması planlanan kapalı salon çalışmaları çerçevesinde, yapıcı firmanın getirmiş olduğu ağır demir kolonları taşıyan tonlarca ağırlıktaki vincin alana girmesine müsaade edilmesi ile altında sulama sisteminin bulunduğu çim zemin yer yer çöktü.

Spor Dairesi’nin, salon yapımını ihale eden Girne Belediye’sine yaptığı müracaat üzerine belediye yetkilileri, gerekli incelemenin yapılacağını ve sahanın en kısa zamanda tekrar hizmete girecek şekilde düzeltileceğini bildirdi.

Haber: Coşkun Kutay

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.