Vehid; "Eylem Doğru, Adres Yanlış"..!

FUTBOL

Yenicami Ağdelen Spor Kulübü dün akşam gerçekleştirdiği olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında, futbol ve liglerin başlaması ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Başkan Ali Vehid, eylemin doğru ancak adres yerinin yanlış olduğunu söyledi. Açıklama şu şekilde;

"Son günlerde federasyon ve futbolcular arasındaki huzursuzluğun bir an önce bitmesini dileriz. Eylem hakkı, bu ülkedeki diğer tüm vatandaşlar gibi futbolcularımızın da en temel hakkıdır. Bu temel hakkını kullanan futbolcularımız maalesef geçtiğimiz gün eylem yöntemi olarak yanlış bir yöntem seçmiştir. Kanaatimizce, futbolcularımızın gerçekleştirmiş olduğu bu haklı eylemde adres maalesef yanlış olmuştur. Futbolcularımızın bu eylemi KTFF’na yönelik değil ülkede futbolun oynanması için hiçbir adım atmayan, hiçbir sorumluluk almayan sağlık bakanlığı ve başbakanlığa yönelik yapmaları gerekirdi. Ancak, şunu belirtmek isteriz ki futbolcu kardeşlerimiz aynı geçmiş sezonlarda olduğu gibi futbolun başlaması durumunda bu yıl da özveri ortaya koyacaktır. Unutulmaması gerekir ki ülkede futbol ne futbolcusuz ne de federasyonsuz olmayacaktır. Ülkemizde büyük futbol ailesi tekrardan bir bütün olarak hareket edecektir.

Konu ile ilgili olarak kulübümüzün elinden gelen desteği ve özveriyi göstereceğini tüm spor kamuoyuna bildirir, ülkemizin futbol camiasının tekrardan bir bütün halinde hareket etmesini temenni ederiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.