Uyuşmazlık Çözüm Kurulu masaya yatırdı..!

FUTBOL

KTFF tarafından kurulan Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, dün toplanarak 3 konuyu çözüme ulaştırdı. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kaleci antrenörü Hakan Dervişoğlu ile Gönyeli Spor Kulübü, teknik adam Bülent Aytaç ile Lefke Türk Spor Kulübü ve teknik adam Mehmet Bolkan ile Bostancı Bağcıl Spor Kulübü arasında vuku bulan uyuşmazlıklarla ilgili başvuruları dün gündemine alırken 1 ret, 1 anlaşma yolu, 1’de ödeme yapılması kararlarına imza attı

 




Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunu temsilen Av. Cemal Gündüz başkanlığında Kıbrıs Türk Futbol Kulüpler Birliğini temsilen Buran Atakan, Kıbrıs Türk Antrenörler Derneğini temsilen Enver Sedat Simavi’den oluşan Uyuşmazlık Çözüm Kurulu 03.03.2016 tarihinde saat 15.00’da toplanmış ve Hakan Dervişooğlu v. Gönyeli Spor Kulübü, Bülent Aytaç v. Lefke Türk Spor Kulübü ve Mehmet Bolkan v. Bostancı Bağcıl Spor Kulübü arasında vuku bulan uyuşmazlıklarla ilgili başvuruları gündemine aldı, değerlendirdi ve karar üretti.

Uyuşmazlık çözüm kurulu aldığı kararlar doğrultusunda, kaleci antrenörü Hakan Dervişoğlu ile Gönyeli kulübü arasındaki anlaşmazlığı Gönyeli kulübünün yeni başkanı Sanlı Çoban’ın olumlu yaklaşımı ile sonuca vardırdı. Gönyeli kulübü, Dervişoğlu’na 2000 TL ödeme yapacak. Lefke ile Bülent Aytaç arasındaki problem ise Bülent Aytaç’ın şikâyetini geri çekmesi ile dosya kapatıldı. B.Bağcıl ile Mehmet Bolkan arasındaki dosya ise iki tarafında hatalı bulunması nedeni ile ret edilerek geri çevrildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.