“Üyelerimize teşekkür ediyorum”

FUTBOL

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Bülent Kılıçoğlu, 7-10 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Değişen Medya Yeni Ufuklar” Sporun Vizyonu Eğitim Semineri’ni değerlendirdi.

 


Kılıçoğlu, dernek olarak her zaman hedeflerin içerisinde yer alan eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini vurguladı. “Antalya, Royal Holiday Palace Otel’de 7-10 Ocak tarihleri arasında planladığımız eğitim ve sosyal içerikli organizasyonu düşündüğümüz şekilde noktalandığını belirtmek isterim” diyerek sözlerine başlayan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu “Üyelerimizden bu enerjiyi hissetmemek elde değildi. Seminere katılan üyelere koydukları katkı için teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıçoğlu: “Amaç üyelerin beklentilerine cevap vermek”

Yönetim Kurulu olarak seminerin olgun ve üst seviyede olması için çok çaba sarf ettiklerini belirten Kılıçoğlu, “Bunu başardığımızı düşünmek bizleri mutlu etti. Aslında amaçlarımız hep aynı, üyelerimizin beklentilerine cevap verebilmektir” açıklamasını yaptı.

“Hedeflerimiz içerisinde hep var olan eğitim devam edecek” diyerek sözlerine devam eden Kılıçoğlu “Bu seminerin konukları için büyük çaba veren Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne (TSYD) ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Başta TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ve Asbaşkan Ahmet Fisunoğlu’na teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikteliğimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.