Ünal, 1461 Trabzon yolunda..!

FUTBOL

Yenicami’nin yıldız futbolcusu Ünal Kaya, Türkiye PTT 1.lig takımlarından 1461 Trabzon’un kıskacına girdi. Bu hafta sonlanacak ligin ardından Ünal’ın denenmek üzere Trabzon’a gideceği öğrenildi.

 



Yenicami’nin orta alandaki yıldız futbolcusu Ünal Kaya devre arasında PTT 1.lig takımlarından 1461 Trabzon takımının idmanlarına katılmak üzere adadan ayrılacak.

Alınan bilgilere göre 1461 Trabzon takımının yönetiminde Ünal Kaya’nın akrabaları olduğu ve sezon başından beri Ünal’ı Trabzon’a transfer etmek için çaba harcadıkları, ancak Ünal’ın bu transfere sezon başı hayır dediği fakat devre arasında bu takıma transfer olma yolunda görüşmelerin olumlu gittiği, Ünal’ın da bu transfere sıcak bakması nedeniyle, K-Pet Süper ligin bu hafta tamamlanmasının ardından 1461 Trabzon’un devre arası idmanlarına ve kampına katılmak üzere Trabzon’a gideceği öğrenildi.

1461 Trabzon’un PTT 1.ligde zor günler geçirmesi üzerine takıma takviye yapılacağı ve uzun bir süredir Ünal’ın takiplerinde olan ve istedikleri bir futbolcu olduğu öğrenilirken, transferin devre arası resmiyet kazanacağı gelen bilgiler arasında. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.