Ultra Crows Yardıma Koşuyor..!

FUTBOL

Mağusa Türk Gücü’nün Ultra Crows taraftar grubu, bu süreçte zor günler geçiren sıkıntı yaşayan Ailelerimize, destek olmak amacıyla gıda paketleri hazırlanarak yardım kampanyalarına devam ediyor.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) pandemi ilan ettiği koronavirüs (Covid-19) tehlikesi nedeniyle zor bir süreçten geçen ülkemiz ve ihtiyaçlı durumdaki halkımız için başlatılan yardım kampanyalarına ülkemizin en büyük taraftar grubuna sahip Mağusa Türk Gücü Ultra Crows da katılmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle, bu süreçte zor günler geçiren sıkıntı yaşayan Ailelerimize, destek olamak amaıyle gıda paketleri hazırlanarak yardım kampanyaları devam ediyor.

“Koşuyoruz ama hiç yorulmadan!”
Kıyılarımıza sığınan mültecilere yaptıkları yardımın ardından, Karantinanın başladığı ilk günlerde Hüsnü Falyalı’nın desteğiyle Mağusa bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapan Mağusa Türk Gücü Taraftar Grubu Ultra Crows dünde yine Mağusa'nın gönüllü insanları tarafından toparlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada “Koşuyoruz ama hiç yorulmadan!”
“Şehr-i Müdafaa!”
#EvdeKal #Sabret

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.