Ülkü Yurdu transfere hız verdi..!

FUTBOL

Birinci Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, transfere hız veri. Kırmızı yeşillilerin, Türk Ocağı’nda forma giyen orta saha oyuncusu Mustafa Ayker ve devre arasında Değirmenlik’ten ayrılarak eski takımı Göçmenköy’e dönen Borga Cambaz ile görüştüğü öğrenildi.

 


Birinci Ligin batı temsilcisi Baf Ülkü Yurdu, orta saha hattını güçlendirme adına transfere hız verdi. Kırmızı yeşillilerin, Türk Ocağı’nda forma giyen orta saha oyuncusu Mustafa Ayker ve devre arasında Değirmenlik’ten ayrılarak eski takımı Göçmenköy’e dönen Borga Cambaz ile görüştüğü öğrenildi.

Bilindiği üzere bonservisi Girne ekibi Türk Ocağı’nda bulunan Mustafa Ayker, sarı siyahlılarla bağlarını koparmıştı. Öte yanda Göçmenköy’ün başarılı orta saha oyuncusu Borga Cambaz ise sezon başında Değirmenlik’e kiralanmış ancak ligin 7.haftasından sonra yeşil beyazlılarla bağları koparmıştı.

Öte yandan Baf Ülkü Yurdu’nun, hücum hattını da Vadili’de forma giyen 18 yaşındaki Ceyhun Özalkın ile güçlendirmek istediği öğrenilirken, Ülkü Yurdu’nun Vadili’ye Ceyhun için teklif götürdüğü ancak sarı kırmızılıların bu transfere sıcak bakmadığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.