Uğur; ‘’Kazanarak rövanşa avantajlı gitmek istiyoruz’’

FUTBOL

Küçük Kaymaklı’nın yıldızı Uğur Gök, yarın Gençler Birliği ile oynanacak olan Çeyrek Final ilk maçı öncesi spor servisine açıklamalarda bulundu.

 


Bu sezon çıktığı 21 maçta rakip fileleri 26 kez sarsan ve Küçük Kaymaklı’nın adeta her şeyi olan Uğur Gök, Gençler Birliği maçı öncesi spor servisine konuştu. Uğur, Gençler Birliği maçının zor geçeceğini ancak kazanarak rövanşa avantajlı gitmek istediklerini söyledi. ‘’Kazanarak rövanşa avantajlı gitmek istiyoruz’’ diyerek sözlerine başlayan Uğur, ‘’Gençler Birliği maçı zor olacak. 2 haftadır galip geliyoruz. Takımda moraller yerinde fakat sakatlığı bulunan arkadaşlarımız var. Onlar da en erken zamanda aramıza dönerse, daha iyi olacağız’’ dedi.


‘’Kalan tüm maçlara kazanmak için çıkacağız’’

Lig için de konuşan tecrübeli sol ayak, ‘’Şampiyonluk yarışından biraz uzaklaştık fakat bu lige havlu atacağız anlamına gelmesin. Lig maçlarına her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Kupaya daha fazla ağırlık vereceğiz fakat kalan tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız’’ diyerek sözlerini noktaladı.


HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.