Türkiye Ümit Milli Takımı Kıbrıs’ta..!

FUTBOL

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, 2019 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Kıbrıs Rum Kesimi ve Macaristan ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına başlarken bu gece Güney Kıbrıs'a geldi. Türkiye Ümit Milli Takımı , Perşembe günü Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Larnaka kentinde Kıbrıs Rum Kesimi ile 2019 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde karşı karşıya gelecek




Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 5 Ekim Perşembe günü Kıbrıs Rum Kesimi ile deplasmanda, 10 Ekim Salı günü ise Macaristan ile İstanbul'da karşılaşacak ay-yıldızlıların, teknik direktör Abdullah Ercan yönetiminde çalışmalara başladığı bildirildi.

Dün, İstanbul Le Meridien Otel'de kampa giren oyuncular, Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki kafileyle bu akşam saat Saat 19.15'da Türk Hava Yollarının tarifeli seferi ile Atina'ya hareket ederken Saat 22.55'de Aegean Air ile Atina üzerinden Larnaka Hava alanına indi ve kamp yapacağı Hotele yerleşti.

Türkiye Ümit Milli Takımı 5 Ekim'de Türkiye Saati ile 17.00’de AEK Arena Stadyumunda Kıbrıs Rum Kesimi ile karşı karşıya gelecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.