Trafik Kazasından Ucuz Kurtuldu..! Özeralp Ölümden Döndü..!

FUTBOL

Bugün sabah Güzelyurt yolundan Lefkoşa’ya doğru gelmekte olan Lefke’nin başarılı kalecisi Mehmet Özeralp önündeki kamyona arkadan aşırı süratte vurarak çok büyük bir kaza geçirdi. Araba tanınmaz hale gelirken özellikle arabanın sol tarafı hurdaya döndü. Başarılı kaleci kazayı hafif yaralarla atlattı.

Kaza polis raporuna şöyle yansıdı;

Bugün sabah saat 11.30 sıralarında Alayköy’de Lefkoşa-Güzelyurt anayolu 10-11. kilometreler arasında Lefkoşa istikametine doğru soldan birinci şeritte seyreden Mehmet Özeralp yönetimindeki KL543 plakalı salon aracı, gereken azami dikkat ve ihtimamı göstermeksizin sürüp yine aynı şeritte aynı istikamete doğru seyreden İsmail Yazıcı’nın (E-53) yönetimindeki FT072 plakalı kamyonet aracın sağ arka kısmına aracının sol ön kısmıyla çarpması sonucu bir trafik kazası meydana geldi.

Kazada KL543 plakalı araç sürücüsü Mehmet Özeralp ve FT072 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Faris Eserbaş (E-45) olay yerine gelen ambulans ile LDH acil serviste müşahede altına alındı.

Mehmet’in sürdüğü arabanın sol tarafı kamyonun arka tarafına vurarak tanınmaz hale gelirken başarılı kaleci kazayı ucuz atlatarak hafif yaralandı.

Yıldız kaleci 2011 yılında yine Güzelyurt yolunda bir kaza geçirmiş ve hafif yaralar ile olayı atlatmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.