Topaloğlu’nun yardımcılığına Dorak getirildi..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği başarılı teknik patronu Hasan Topaloğlu’nun yardımcılığına Hüseyin Dorak getirildi.

 





Süper Ligde 2015-2016 sezonunda 5. Haftadan itibaren takımın başına getirilen başarılı teknik direktör Hasan Topaloğlu ve kaleci antrenörü Ozan Uzunoğlu ligde aldıkları başarılı sonuçlarla ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk potasında ter döküyor.

Geçtiğimiz 22. Hafta mücadelesinde konuk oldukları Yeni Boğaziçi mücadelesinde karşılaşmada yaşanan olaylar yüzünden KTFF Disiplin kurulu, teknik patron Hasan Topaloğlu’na 1 Yıl 5 gün ceza vermesinin ardından sıkıntıya giren GençlerBirliği’nde ligin tamamlanmasına 4 hafta kala sezon sonuna kadar Topaloğlu’nun yardımcılığına genç antrenör Hüseyin Dorak getirildi.

Şampiyonluk yarışında saha kenarında teknik adam Hasan Topaloğlu’nun olamayacak olması nedeni ile Topaloğlu’nun istemi ile göreve getirilen genç çalıştırıcı takım ve hoca arasında son 4 haftada köprü olacak.

Hüseyin Dorak daha önceden Denizli, Doğancı ve Göçmenköy’de görev yaptı. Alınan bilgilere göre teknik patron Hasan Topaloğlu ve Hüseyin Dorak’la uzun süreli çalışma planları olduğu öğrenilirken Topaloğlu’nun da yardımcıları 1’den 2’ye çıkmış oldu. Dorak dün Gençler Birliği ile ilk çalışmasını gerçekleştirirken dün akşamda takımla yemeğe katıldı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.