TOL, Cihangir’i 4’ledi..! (4-2)

FUTBOL

Süper Lig ekiplerinden Cihangir ile Türk Ocağı arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını 4-2’lik skorla kazanan Türk Ocağı oldu.

2019-2020 Futbol Sezonu hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Cihangir ile Türk Ocağı dün Cihangir Stadı’nda karşı karşıya geldiler.

Oldukça sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı kazanan 4-2’lik skorla konuk Türk Ocağı oldu.

Karşılaşmada Cihangir’in sergilediği futbol pek göz doldurmazken buna karşılık oldukça genç bir kadro ile sahada mücadele eden Türk Ocağı daha baskılı bir futbol sergiledi.

Oyuna önde basarak başlayan Türk Ocağı takımı rakibinin kendi sahasından çıkmasına pek izin vermedi. Cihangir takımı ise geriye paslarla ve atılan uzun toplarla rakip kaleye gitmek istedi.

31.dakikada Ali Özbahar ve 37.dakikada İlker Tek’in kaydettiği gollerle Türk Ocağı maçta 2-0 öne geçti.

40.dakikada Cihangir’in denemekte olduğu yabancı oyunculardan Deymi’nin golü ile skor 2-1’e geldi.

45.dakikada Ali Özbahar’a ceza alanı içerisinde yapılan hareket sonrası kazanılan penaltı vuruşunu Türk Ocağı’nın denemedeki siyahi oyuncusu Oha kullandı ve kaydettiği golle ilk yarının skorunu Türk Ocağı lehine 3-1 tamamlanmasını sağladı.

İkinci yarıya her iki takım da değişiklik yaparak başladılar. Bu devre boyunca gerek Cihangir gerekse Türk Ocağı yedek futbolcularının tümünü sahaya sürdüler.

67.dakikada Oha kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydederek skoru 4-2’ye getirdi.

Maçın 81.dakikasında Cihangir’den Deymi de hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydederek maçın skorunu belirledi.

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.