Tek hedef kazanmak

FUTBOL

K-PET Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren lider Binatlı ile takipçilerinden GAÜ Çetinkaya karşı karşıya geliyor. Bu mücadele öncesinde Binatlı 32 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, GAÜ Çetinkaya ise 27 puanla takibini sürdürüyor. Bu zorlu mücadele bugün saat 14.00’da Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak.

 


Binatlı teknik direktörlerinden Niyazi Özekmekçi, GAÜ Çetinkaya karşılaşması ile ilgili açıklamalarında oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacaklarının bilincinde olduklarını ve puan farkını açmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Rakiplerinin devre arasında iyi transferler yapıp kadrosunu güçlendirdiğini ve çıkışta bir ekip olduğunu belirten Özekmekçi, kendilerininse 2016’ya iyi başlayamadıklarını ve beklenmedik kayıplar yaşadıklarını ancak bu karşılaşmayla toparlanmak istediklerini ifade etti.

GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Fırat Canova, Binatlı deplasmanının oldukça zor geçeceğini ancak şampiyonluk yarışı içerisinde olmak için kazanıp puan farkını ikiye düşürmek zorunda olduklarını ifade etti. Lige ve kupaya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Canova, bu iyi gidişi devam ettirip camianın yüzünü güldürmek istediklerini vurguladı.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.