Tatlısu, Gönyeli’ye suyu 90’da kesti..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 3. Haftasında Tatlısu konuk ettiği Gönyeli ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldılar ve haftayı 1’er puanla kapattılar

 







YER: Beylerbeyi DR. Ali Özsoy Stadı
Hakemler: Emre Öztaşlı, İsmail Ercan, Emre Çevikdal
Tatlısu: Onurhan, Hasan, Gökhan (Dk 60 Tarkan), Yulıanov (Dk 75 Şenol), Fırtına, Mahmut, Hüseyin, Güncel, Aytun, Ali, İbrahim (Dk 50 Sonalp)
Gönyeli: Kemal, Reşat, Menteş, Tuğrul, Ulaş (Dk 73 Mehmet), Mehmet, Akın (Dk Osman), İbrahim, İlksen, Ahmet, Tahir (Dk 90 İsmet)
Goller: Dk 5 İbrahim, Dk 90 Fırtına (Tatlısu), Dk 68 Ulaş, Dk 77 Reşat (Gönyeli)
Kırmızı Kart: Dk 90 Ahmet (Gönyeli)


K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 3. Haftasında Tatlısu, Beylerbeyi DR. Ali Özsoy Stadında konuk ettiği Gönyeli ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldılar. Ev sahibi Tatlısu’nun golleri İbrahim ve Fırtına atarken bu gollere karşılık Gönyeli’nin golleri Ulaş ve Reşat’tan geldi.

Karşılaşmaya Tatlısu hızlı başladı ve 5.dakikada İbrahim ile 1-0 öne geçti. İlk devrede karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca Tatlısu devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci devreye bu kez Gönyeli hızlı başladı. 68.dakikada kazanılan penaltıyı Ulaş gole çevirdi ve skora denge geldi. 77. Dakikada bu kez Reşat’la deplasmanda 2-1 öne geçen Gönyeli 3 puanı aldım dediği anda 90.dakikada kazanılan kornerde Fırtına’nın golüne engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Tatlısu ve Gönyeli bu beraberliklerin ardından 1 olan puanlarını 2’ye çıkarttı. Tatlısu 4. Hafta mücadelesinde deplasmanda henüz mağlubiyeti olmayan Esentepe’ye konuk olurken Gönyeli ise kendi sahasında Karşıyaka’yı ağırlayacak.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.