Tarazi; ‘’Erken finaller’’

FUTBOL

U15 Ligi’nde çeyrek finalde Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Hişam Tarazi spor servisimize açıklamalarda bulundu. Tarazi, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini ve hata yapma gibi bir lükslerinin bulunmadığını belirtti.

 



6.gruptan 2.olarak çıkan ve geçtiğimiz hafta da 2.tur maçında Alsancak Yeşilova’yı eleyerek ismini son 8 takım arasına yazdıran Küçük Kaymaklı’da gözler 18 Haziran Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile oynanacak olan çeyrek final karşılaşmasına çevrildi.

‘’Erken finaller’’

Mağusa Türk Gücü ile oynanacak olan çeyrek final maçı öncesi spor servisimize görüşlerini aktaran Küçük Kaymaklı U15 teknik direktörü Hişam Tarazi, ‘’Bana göre iki güçlü ekip. YAK-BÜY ve KK-MTG maçları erken final. Tabi ki böyle maçlarda hata yapma lüksümüz yok. Hata yapan taraf kaybeder. %50 %50 oranında bir maç. Rakip derli toplu bir takım. İyi oyunculardan kurulu ve takım oyunu oynayan bir takım. Bireysel olarak 3 oyuncusunun teknik kapasitesi iyi ama bizde de oyunu değiştirecek oyuncular var. Gününde olan takımın kazanacağı bir maç olacak. Şans faktörü bizden yana olsun’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.