SÜPER LİGDE 7.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de 7.hafta, oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. Toplam 27 golün atıldığı haftada, en farklı skorlar Binatlı-Lefke, GAÜ Çetinkaya-MTG ve Değirmenlik-Yenicami maçlarında çıkarken, 3 karşılaşmayı ev sahibi ekip, 3 karşılaşmayı da konuk ekip kazanma başarısı gösterdi. 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

 


2 tane üst düzey ve heyecanla beklenen karşılaşmanın oynandığı haftada beklenenin aksine farklı sonuçlar ortaya çıktı. Binatlı bölge derbisinde Lefke'ye, Mağusa Türk Gücü ise Lefkoşa deplasmanında GAÜ Çetinkaya'ya tam 4 gol yağdırdı. Yenicami geçtiğimiz haftanın aksine bu hafta da bu yarışın içinde devam edeceğini gösterirken ligin dibine demir atmış Türk Ocağı ve Mormenekşe takımları bu hafta da galibiyet yüzü göremediler. Küçük Kaymaklı ise Yeni Boğaziçi karşısında büyük bir patlama yaparken Gençlerbirliği çıkışını bu hafta da sürdürdü.

 

HAFTANIN TAKIMI: MAĞUSA TÜRK GÜCÜ

Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada 1'e 1 rakibini, üstelik de deplasmanda 1-4 gibi farklı bir skorla mağlup eden gargalar haftanın takımı olmayı hak ettiler.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: KEMAL UÇANER (BİNATLI)

İlerleyen yaşına karşın yeteneklerinden, hızından ve son vuruşundan hiç kaybetmeyen tecrübeli yıldız Kemal Uçaner bölge derbisinde Lefke'ye karşı hat-trick yapıp takımını sırtlayarak haftanın futbolcusu oldu.


HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: EMRE PERÇİNCİ (YENİCAMİ)

Kendi yetiştirdiği gençlerle sezon başında yola çıkan ve takım içindeki 5-6 tecrübeli oyuncuyla bu gençleri kaynaştırarak iyi bir takım oluşturmayı amaçlayan Emre Perçinci bu hafta Adil ve Ünal'ın eksikliklerine rağmen Değirmenlik deplasmanından yaptığı kritik hamlelerle de takımının 0-3 galibiyetinde Halil Turan'la birlikte önemli rol oynadı.

 


HAFTANIN HAKEMİ: MEHMET MALEK (BİNATLI-LEFKE)

 

Maç boyu kontrolü elinde bulunduran ve minimum hatayla maç yöneten tecrübeli hakem verdiği penaltı kararında da son derece haklıydı. Oldukça iyi bir maç yönetti.

 

HAFTANIN KARE ASI:

 

Kaleci (Türkkan-MTG)

Savunma (Mehmet-DTB)

Orta Saha (Malik-GB)

Forvet (Halil Turan- Yenicami )

 

HAFTANIN 11'İ:

 

Gol Krallığı:

1) Halil Turan: 11 Gol (Yenicami)

2) Evor Bello: 7 Gol (Binatlı)

3) Kemal Uçaner: 7 Gol (Binatlı)

4) Victor: 7 Gol (Değirmenlik)

 

Toplu Sonuçlar:

 

Puan Durumu:

 

Gelecek Haftanın Programı:



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.