SÜPER LİG'DE 23. HAFTANIN ARENA PANORAMASI...!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig'de 23. hafta 10 Nisan Pazar günü oynanan 7 karşılaşma ile birlikte geride kaldı. Toplamda 24 golün atıldığı haftada hiç beraberlik çıkmazken ev sahibi ekipler 6 karşılaşma kazanarak haftayı domine etti, deplasman ekipleri içerisinde tek kazanan ekip Lefke oldu. İşte 23. haftanın enleri...

 





HAFTANIN TAKIMI: DEĞİRMENLİK

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada bire bir rakipleri olan Yeni Boğaziçi’ni 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek büyük ölçüde ligde kalmayı garantilediler.

 

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: KADİR HAKEL (GAÜ ÇETİNKAYA)

Şampiyonluk yolunda puan kaybetmeye tahammülleri olmayan bir maçta takımının attığı 3 golün 2’sini bir savunma oyuncusu olarak kaydederek galibiyette büyük rol oynadı.

 

 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: İLTAÇ KARAYEL (LEFKE)

Oyunun sıkıştığı anlarda doğru değişiklikler yapıp, doğru direktifler vererek takımını zorlu Doğan deplasmanında 1-4’lük galibiyete taşıyan isimlerden biri oldu.

 

 

HAFTANIN HAKEMİ: KEREM ERAN (MORMENEKŞE-CİHANGİR)

Haftanın en zorlu karşılaşmalarından biri olan Mormenekşe- Cihangir karşılaşmasında yardımcıları ile uyumlu bir şekilde başarılı bir maç yönetti. Mormenekşe için kader maçında skor 1-0 iken 87.dakikada verdiği penaltı kararı yürekli hakem örneği olarak dikkat çekti.

 

 

 

HAFTANIN KARE ASI:

 

DEVRİM TUNA (MORMENEKŞE)

SİNAN ÖĞÜT (GENÇLERBİRLİĞİ)

CEVHER TEKER (LEFKE)

HALİL TURAN (YAK)

 

HAFTANIN 11’i:

 

 

 

GOL KRALLIĞI:

 

1)HALİL TURAN (22 GOL)

2)EVOR JOHN BELLO (18 GOL)

3) VİCTOR (17 GOL)

 

HAFTANIN SONUÇLARI:

 

 

PUAN DURUMU:

 

 

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:

 

 

 

HAZIRLAYAN: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.