SÜPER LİG'DE 20. HAFTANIN ARENA PANORAMASI...!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig'de 20. hafta oynanan 8 karşılaşmayla birlikte geride kaldı. Toplamda 23 golün atıldığı haftada 2 karşılaşmayı ev sahibi ekip kazanırken, 5 karşılaşmayı ise deplasman ekibi kazanma başarısı gösterdi. 1 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. İşte 20. haftanın en iyileri...

 





HAFTANIN TAKIMI: GENÇLİK GÜCÜ

 

Birebir rakipleri olan Binatlı’yı deplasmanda 2-5 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup ederek kümede kalma yolunda çok kritik bir 3 puan elde ettiler. Sergiledikleri performansla haftanın takımı olmayı hakettiler.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: SAMİ YAHAT (MORMENEKŞE)

 

Zorlu başkent deplasmanında GAÜ Çetinkaya karşısında sergilediği iyi oyun ve attığı golle takımının 3 puana ulaşmasında büyük katkıda bulundu.

 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: TOYGAR DAVULCU (CİHANGİR)

 

Ligin en zor deplasmanlarından Karadağ’da sahaya genç bir kadro sürmesine rağmen, çıkan takımı çok iyi motive edip, iyi organize ederek galibiyete büyük katkıda bulundu. 2 oyuncusu sakatlanıp çıkmasına karşın sahaya koyduğu oyuncular da onları hiç aratmadı.

 

HAFTANIN HAKEMİ: HÜSEYİN EYYÜPLER (GAÜ ÇETİNKAYA-MORMENEKŞE)

 

Genç hakem bu sezon ilk kez çıktığı Süper lig maçında oyun içinde bazı hataları olsa da skora etki edecek bir hata yapmayarak maçın kaderiyle oynamadı ve skora etki etmeyerek başarılı bir maç çıkardı


 

HAFTANIN KARE ASI:

TÜRKKAN DELİDENİZ (MTG)

ÇAĞRI KIRAL (KÜÇÜK KAYMAKLI)

ÖZCAN SAYGI (GENÇLİK GÜCÜ)

JUSTİCE AMENYAGLO (TÜRK OCAĞI)

 

HAFTANIN 11’i:



 

GOL KRALLIĞI:


1)ERTAÇ TAŞKIRAN (25 GOL)

2)JOHN EBUKA (23 GOL)

3)KASIM TAĞMAN (17 GOL)

 

HAFTANIN SONUÇLARI:

 

PUAN DURUMU:

 



GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:



 

HAZIRLAYAN: MUAMMER ŞENBAYRAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.