SÜPER LİGDE 17.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig'de 17. hafta 27-28 Şubat günleri oynanan karşılaşmalarla birlikte son buldu. Toplamda 21 golün atıldığı hafta ev sahibi takımların haftası oldu. Kendi evinde oynayan takımlar 5 galibiyet alırken, deplasmanda sadece 1 takım kazanabildi. 1 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. İşte 17. haftanın enleri...

 




HAFTANIN TAKIMI: TÜRK OCAĞI

Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Lefke gibi güçlü bir takımın fişini 20 dakikada çekerek maç sonunda 5-1’lik farklı bir skor aldılar. Son 4 haftada topladıkları 10 puanla haftanın takımı olmayı fazlasıyla hak ettiler.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: TÜRKKAN DELİDENİZ (MTG)

Takımının en önemli savunma oyuncusu Mustafa Tekpınar’ın sakatlandığı bir ortamda bayrağı eline alarak takımının zorlu Değirmenlik deplasmanından 3 puanla dönmesini yaptığı müthiş kurtarışlarla sağlayarak haftanın futbolcusu olmayı hak etti.

 

 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: HALİL ÇİMENDAĞ (YENİBOĞAZİÇİ)

Herkesin artık havlu attı dediği Yeni Boğaziçi, ligin güçlü ekiplerinden Cihangir’i 1-0 yenmeyi başardı ve adeta komadan biraz olsun çıkıp hayata döndü. Bunda teknik adam Halil Çimendağ’ın takıma yaptırdığı aşırı antrenmanların ve motivasyonun katkısı büyüktü.

 

 

HAFTANIN HAKEMİ: UTKU HAMAMCIOĞLU (Gençlerbirliği-DTB)

Bu sezonun en formda hakemlerinden biri olan Utku Hamamcıoğlu, GB-DTB maçında da klasını göstererek minimum hatalı bir maç çıkardı.

 

 

HAFTANIN KARE ASI:

 

 

HAFTANIN 11’i:

 

 

Gol Krallığı: 

 

1) Halil Turan-17 Gol

2) Evor Bello-16 Gol

3- K. Uçaner-13 Gol

 

Haftanın Sonuçları:

 

 

Puan Durumu:

 

 

Gelecek Haftanın Programı:

 

 

 

HAZIRLAYAN: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.