SÜPER LİGDE 11.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de 11.hafta oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. Toplam 23 golün atıldığı haftada, en farklı galibiyeti Bostancı Bağcıl'ı 5-1 mağlup eden Mormenekşe elde ederken, 4 karşılaşmayı ev sahibi ekip, 1 karşılaşmayı ise deplasman ekibi kazandı. 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

 



HAFTANIN TAKIMI: KÜÇÜK KAYMAKLI

 

Zorlu bir süreçten geçen Küçük Kaymaklı zorlu Değirmenlik deplasmanını 4-2'yle geçerek büyük bir başarıya imza atmış oldu. Yeşil siyahlılar bu sezon ilk deplasman galibiyetine imza atarken yeniden zirve yarışı için ümitlendi.

HAFTANIN HAYAL KIRIKLIĞI: BOSTANCI BAĞCIL

 

Haftanın en kritik maçlarından birinde bire bir rakibine karşı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olarak haftanın hayal kırıklığı yaratan takımı oldular. Ligde 9 haftada toplam 9 gol yerken sadece son 2 haftada 9 gol yediler.

HAFTANIN FUTBOLCUSU: CEMİL AWWAD (MORMENEKŞE)

 

Mormenekşe kaptanı Cemil takımının ligde çıktığı en kritik maçlarından birinde 2 gol, 1 asist yaparak yıldızlaştı ve galibiyeti getiren isim oldu.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: HASAN TOPALOĞLU (GENÇLER BİRLİĞİ)

 

Haftanın önem arzeden maçlarından birinde eski takımı ve çıkış arayan Türk Ocağı karşısında alınan 1-0'lık galibiyette önemli rol oynadı ve göreve geldiği 6. maçta 5. galibiyetini alarak güzel bir yüzdeye imza attı.

HAFTANIN HAKEMİ: MEHMET MALEK (MORMENEKŞE-BAĞCIL)

 

Bu sezonun forumda hakemi yardımcıları ile birlikte bir başarılı maç daha yönetti ve gördüklerini çalmaya çalıştı. Verdiği penaltı kararı doğruydu.


HAFTANIN KARE ASI:

KALECİ: Salih Beyoğlu (Lefke)

DEFANS: Mehmet Erol (İskele GB)

ORTA SAHA: Ömer (Binatlı)

FORVET: Kemal Uçaner (Binatlı)

 

HAFTANIN 11'i:

 


Haftanın Sonuçları:



Puan Durumu:


Gelecek Haftanın Programı: 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.