Suma: ‘’Takım birlik beraberlik içinde’’

FUTBOL

Beraberliklerle başlanan 2015-2016 Futbol Sezonu’nda takımının bu günkü durumunu değerlendiren Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Tek eksiğimiz taraftardır” dedi.

 



Geride kalan 11 haftayı lider Girne Halk Evi’nin 2 puan gerisinde, 24 puan ile puan cetvelinin ikinci sırasında tamamladıklarına dikkat çeken Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Takımdan ve elde edilen bugünkü başarıdan memnunuz. Takımımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor. Daha da önemlisi, futbolcularımız 90 dakika boyunca mücadele ediyor. Ancak taraftarımızı özlüyoruz. Halbuki futbolcularımız galibiyetlerini, mutluluklarını taraftar ile paylaşmak istiyor. Tek eksiğimiz taraftarımızdır” şeklinde konuştu.

İlk devrenin son iki karşılaşmasını puan cetvelinin en alt sıralarındaki iki takım ile yapacak olmalarının kimseyi aldatmamasını isteyen Choudhry, “K-Pet 1’inci Ligi’nde kolay maç yoktur, her maç zordur. Hatta Gönyeli karşılaşması derbi karşılaşması olarak da nitelendirile bilinir” dedi ve ekledi, “Geride kalan tüm karşılaşmalarımız her zamankinden daha zor olacağından, futbolcularımız her zamankinden daha çok çalışmalıdırlar.”

İyi bir takım oluşturulduğunu, yönetim kurulu olarak çok çalıştıklarını belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Taraftarımızın da bizimle olması halinde, mutlu sona ulaşmak zor olmayacaktır” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.