Son ‘’SÖZCÜ’’ Arda oldu..! (1-1)

FUTBOL

K-Pet 1.ligde alt sıralardan uzak kalmayan isteyen iki takım Görneç ile Göçmenköy arasındaki mücadelede Görneç öne geçmesine rağmen Göçmenköy son dakika golü ile beraberliği kurtardı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle son buldu.





Yer:
Görneç Üç Şehitler Stadı Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Olgun Canik, Halil Erdem Canaloğlu Görneç: Hasan Bilal, M.Arnavut, H.Denizalp, Ertan, Abdullah (Doğuş), Yaşar (Necati), Mehmet, Fırat (Gökhan), Celal, Rifat, Levent Göçmenköy: Okan, Beytullah, Suat, M.Ayker, Kemal, Arda, Tonguz (Sabri), Cemal (Mustafa), Rifat, Kadir, Semih (Cemre) Goller: 61.Dk Mustafa Arnavut (Görneç), 90.Dk Arda Sözcü (Göçmenköy)

 

Görneç’te oynanan karşılaşmanın ilk devresinde karşılıklı ataklar vardı ancak her iki takımın gol girişimleri sonuçsuz kaldı ve ilk devre 0-0 eşitlikle son buldu.

2.devreye etkili başlayan taraf Görneç oldu ve 61.dakikada gelişen Görneç atağında Mustafa Arnavut topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Oyunda dengeyi sağlayan Göçmenköy rakip kalede pozisyonlar üretti ve maçın son anlarında 90.dakikada gelişen Göçmenköy atağında golcü Arda sahneye çıktı ve attığı golle skora dengeyi getirdi 1-1.

Karşılaşmada az sonra bu skorla son buldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.