Son Gülen Zümrütköy Oldu..! (1-2)

FUTBOL

BTM 1.lig Beyaz Grupta İlk haftayı mağlubiyetle kapatan Ortaköy, öne geçtiği karşılaşmada ilk haftayı galibiyetle kapatan Zümrütköy karşısında son bölümde yediği gollerle sahada 1-2 mağlup ayrıldı ve puanla tanışamadı. Zümrütköy ise 2’de 2 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Yer: Ortaköy Stadı

Hakemler: Ahmet Özkurtuluş, Emine Yarkın, Emre Çevikdal

Ortaköy: Mehmet, Yankı, Erdem, Kemal, Murat (83.Dk Hasan), Berk, Hakan, Tugay (46.Dk Doğan), Akın (75.Dk Hüseyin), Salih, Volkan

Zümrütköy: Nahit, Serhan (68.Dk Eren), Kazım, Erhan, Mahmut, Lütfi, Ali, Öymen (58.Dk Serkan), Tayfun (80.Dk Ahmet), Tekin, Erçin

Goller: 60.Dk Berk(P) (Ortaköy), 83.Dk Ali, 86.Dk Tekin (Zümrütköy)

Karşılaşmanın ilk devresinde karşılıklı ataklar vardı. Her iki takımda girdiği pozisyonlardan faydalanamazken, Ortaköy rakibi Zümrütköy karşısında daha net pozisyonlar bulmasına rağmen bunları değerlendiremediler ve devre 0-0 eşitlikle son buldu.

2.devreye daha etkili başlayan taraf ev sahibi Ortaköy oldu. Yine bulduğu pozisyonları cömertçe harcarken, Zümrütköy kontra ataklarla rakibinin üzerine gitmeye çalıştı.

58.Dk gelişen Ortaköy atağında ceza alanı içerisinde oluşan pozisyonda hakem Ahmet Özkurtuluş penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Berk topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Oyunun son bölümünde oyundan düşen Ortaköy karşısında Zümrütköy pozisyonlar bulmaya başladı ve 83.dakikada Ali Sayalan rakiplerinden kurtulduktan sonra yaklaşık 30 metre mesafe inanılmaz bir füze çıkardı ve kaleci Mehmet’i mağlup ederek takımı adına beraberlik golünü atan isim oldu 1-1.

86.dakikada kazanılan korner atışında yapılan ortaya çok iyi yükselen Tekin güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderince takımını 2-1 öne geçirmiş oldu.

Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Zümrütköy zorlu Ortaköy deplasmanından 3 puan almanın sevincini yaşadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.