Son bilet DTB’nin (2-4)

FUTBOL

Northernland Kıbrıs Kupası 2.tur maçında Yenicami ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Doğan Türk Birliği 4-2 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı. 

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Ekşici, Serkan Özdenkci, Fehim Dayı

Yenicami: Ercan, Koray, Emirhan, Mehmet Göktaş, Kaan, Mehmet Çavuş, Yakup, Berkem, Sylla, Cenker, Ali Bayır

Doğan Türk Birliği: Ozan, Ahmet Sönmez, Yusuf, Aydın, Salih, Mustafa Kemal, Selim, Tansel, Billy, Farouk, Doğukan

Goller: 40’Yakup Şen, 48’Cenker Yazar (YAK), 9’Selim Saygı, 14’ ve 41’Billy Michael, 89’Halil Turan (DTB)

Northernland Kıbrıs Kupası 2.tur maçında Yenicami ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Doğan Türk Birliği 4-2 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı. 

Girne ekibi 9.dakikada Selim Saygı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Sarı lacivertliler, 14’de Billy ile farkı 2’ye çıkarırken, Yenicami 40’da Yakup’la umutlandı. Doğan, 41’de Billy ile yeniden farkı 2’ye çıkarırken, ilk devre 3-1 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle sona erdi.

48’de Yenicami Cenker’le yeniden umutlanarak skoru 3-2’ye taşırken, DTB 89’da oyuna sonradan giren Halil Turan ile maçın skorunu tayin etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Fotoğraflar: Foto Usal

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.