Son 8 Belli Oldu..! Kupayı Kim Alacak..!?

FUTBOL

Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda Girne Halk Evi’nin ardından adını son 8 takım arasına yazdıran diğer 7 takım belli oldu.

Dün Girne Halk Evi ile Lefke arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 1-0 kazanarak çeyrek finale yükseldiği maçın ardından bugün 7 karşılaşma daha oynandı ve diğer çeyrek finalistler belirlendi.

Oynanan maçlar sonucunda Doğan Türk Birliği, Yenicami, Küçük Kaymaklı, Yonpaş Dumlupınar, Mağusa Türk Gücü, Mesarya ve Cihangir adını çeyrek finale yazdıran ekipler olmayı başardı.

En farklı galibiyet Mesarya’dan

Devre arasında önemli isimleri kadrosuna katan Mesarya, 2.turda karşılaştığı Miracle Değirmenlik’i 4-0 mağlup etti. Küçük Kaymaklı, Türk Ocağı karşısında, Yonpaş Dumlupınar ise Göçmenköy karşısında 2-0’lık skorlarla çeyrek finalini elde ederken, gol düellosunda ise Yenicami komşusu China Bazaar Gençlik Gücü’nü 3-2 mağlup etti. İki bölge takımının maçında ise Doğan Türk Birliği, Merit Alsancak Yeşilova’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen bir diğer ekip oldu.

İki maç penaltılara gitti

Baf Ülkü Yurdu-Mağusa Türk Gücü ve Gönyeli-Cihangir karşılaşmalarının 90 ve 120 dakikalık bölümleri eşitlikle sona ererken, her iki maçın galibini penaltı atışları belirledi.

Cihangir, geçtiğimiz gün ligde 4-1 mağlup olduğu rakibi Gönyeli’yi penaltı atışları sonrasında 6-4 mağlup ederken, Mağusa Türk Gücü ise 120 dakikası 2-2 berabere biten maçta Baf Ülkü Yurdu’nu penaltı atışları sonrasında 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Kupada çeyrek final eşleşmeleri 14 Şubat Pazartesi günü KTFF Ahmed Sami Topcan Salonu’nda çekilecek kuralar sonrasında belirlenecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.