SİVRİ, Kükremeye Devam Ediyor..! Tudor’a 2 Gol Attı..!

FUTBOL

Galatasaray U21 Takımında forma giyen Kıbrıslı Türk futbol Ahmet Sivri, bugün Galatasaray Profesyonel A Takımı ile yapılan çift kale maç antrenmanında 2 gol atarak Teknik Direktör Igor Tudor’a göz kırptı.




Yenicami alt yapısından yetişerek Galatasaray U21 Takımına transfer olan gol krallığı yarışında iddialı bir noktada yer alan 18 yaşındaki Kıbrıslı Türk futbolcu Ahmet Sivri, her geçen gün kendini kanıtlamaya ve geliştirmeye devam ediyor.



Bugün Sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Bursaspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giymeyen oyuncularla bir çift kale maçı yapan Ahmet Sivri’li Galatasaray U21 Takımı, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.



Çift kalede Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri attığı 2 gol ve oynadığı etkili oyun ile göz doldurarak A Takım karşısında galibiyeti getiren isim oldu ve Teknik Direktör Igor Tudor’un da dikkatini çekti.



Galatasaray A Takımından Mariano, Selçuk İnan, Ahmet Çalık, Denayer, Eren Derdiyok, Feghouli, Sinan Gümüş, Linnes ve Yasin Öztekin gibi isimler de çift kalede forma giydi. Ahmet Sivri, attığı 2 golle ne kadar kaliteli bir ayak olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

 

HABER: NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.