SİVRİ, GOMİS'İN YERİNE ŞU AN SAHADA..! (CANLI)

FUTBOL

Galatasaray U21 Takımı'nda forma giyen Kıbrıs'lı Türk futbolcu Ahmet Sivri Galatasaray A Takım forması ile şu sıralarda Eyüpspor ile yapılan hazırlık maçında forma giyiyor





Geçtiğimiz ay denenmek üzere Galatasaray U19 Takımına giden ve beğenilerek kısa bir süre sonra U21 Takımına yükselen Yenicami'nin genç oyuncusu Ahmet Sivri, Galatasaray'ın şu sıralrda oynadığı hazırlık maçı kadrosuna dahil edildi.

Birçok futbolcunun Milli Takıma davet edilmesinden dolayı U21 Takımından 4-5 oyuncunun maça davet edilirken bu oyunculardan bir taneside Ahmet Sivri oldu. 

Milli takımda olan oyunculardan yoksun Eyüpspor ile hazırlık maçına çıkan Galatasaray 17.15'de başlayan karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde kapadı. U21'den A takım kadrosuna alınan Recep, yeni transfer Feguılı ve Emrah Başsalın golleri ile ilk devreyi 3-0 önde kapatan sarı kırmızılı ekipte ikinci devre az önce başladı.

İkinci devre de Galatasaray'da forvete Gomis'in yerine Ahmet Sivri oyuna girdi. Sahada A Takımdan Yasin, yeni transfer Denayer, Tarık, Ahmet Çalık ve Emrah yer alıyor. Ahmet Sivri az önce Yasin'e mükemmel bir asist yaparken yıldız oyuncu bu pozisyonu gole çevirmedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.