Şimşek’in başarısı..!

FUTBOL

Dünya şirketler turnuvasına katılan Emrah Şimşek iyi bir skorla dereceye girerek haber Türk kanalına ve Bloomberg HD Magazin kanalına aynı zamanda Türkiye’de ve Dünyada Golf Dergisine, GolfMag dergilerine çıkarak Merit Ailesini gururlandırdı.

 






Carya ve International Golf sahasında yapılan "Opet sponsorluğunda "Dünya şirketler Golf Turnuvasında 2 gün süren zorlu mücadelenin ardından iyi bir skorla dereceye girerek Merit ailesini gururlandırdı.

Romanya “ Thracian Cliffs, lightHouse, Black Searama Golf Sahalarında yapılan “ Uluslararası Golf Turnuvasında dünyanın en zor 7 inci Golf sahasında 3 gün kıyasıya yarışılan ve yarışma sonrası “Uluslararası Golf şampiyonluğunu kazanan ŞİMŞEK ülkesine dönmeden önce girmiş olduğu son turnuvada da başarılarına yenisi ekledi.

Bulgaristan “ Light House Golf sahasında düzenlenen ; “S.SARDAROV CUP 2016 Golf turnuvasına katılarak dünyada bir tane bulunan ve Golf federasyonunda muhafaza edilen, kazananlara sembolüolan “S.Sardarov Gümüş Madalya”sını şampiyonluğuyla kazanmış oldu.

 Emrah Şimşek yaptığı açıklamada; “Bu başarıya katkıda bulunan Net Holding ve Merit ailesi başta olmak üzere, yöneticilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.