SICAK GELİŞME..! Binatlı Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor..!

FUTBOL

Ligde zor günler geçiren Binatlı’da oynanan Küçük Kaymaklı maçı sonrası alınan mağlubiyetle birlikte teknik heyet ve Başkan ile yönetim kurulu görevlerinden istifa etti. Bu akşam toplanan yönetim kurulu olağanüstü Genel kurul kararı alırken bu haftaki Merit Alsancak Yeşilova maçına Sayıner Seyitler ve Ulun Cam hocaların takımı hazırlayacağını açıkladı

K-PET Süper Ligde zor günler yaşayan ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla ligde kalma savaşı veren bir yandan da play-out oynamama mücadelesi veren Binatlı'da, oynanan Küçük Kaymaklı mağlubiyeti sonrasında teknik adam Gökmen Davutoğlu soyunma odasında sporcularına istifa ettiğini açıkladı.

Bu gelişme sonrası başkan Softa Çayanoğlu ve yönetim kuruluda maç sonrası istifa etti.

Küçük Kaymaklı maçı sonrasında Davutoğlu’nun istifası ile başlayan ve başkan Softa Çayanoğlu’nun da istifa etmesi ile devam eden Binatlı’da dün yeni gelişmeler yaşandı.
Olağanüstü genel kurula gidiyor…

Ligde istediği sonuçları alamayan Binatlı’da bu akşam yapılan toplantıda istifa eden yönetim kurulu bir dizi kararlar aldı.

Bu akşam Başkan Softa Çayanoğlu yönetiminde toplanan Binatlı’da olağan genel kurulu kararı alındı. Başkan Softa Çayanoğlu toplantı sonrası yaptığı açıklamada takımın önünü açma adına böyle bir karar aldıklarını bunun da camia adına en iyisi olacağını söyledi.

Binatlı takımının bu haftaki Merit Alsancak Yeşilova maçına Sayıner Seyitler ve Ulun Cam hocaların hazırlayacağını aktaran Başkan Softa Çayanoğlu sürecin en iyi şekilde sonlanması için çabaladıklarını sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.