Sermaye; ‘’Tek düşüncemiz turu geçmek’’

FUTBOL

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Hakan Sermaye, yarın kendi sahalarında çeyrek final ilk ayağında oynayacakları Türk Ocağı Limasol maçı öncesi Arenasporkolik Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Sermaye, tek düşüncelerinin iyi bir sonuç elde ederek turu yarılamak olduğunu söyledi.




Ligin ikinci devresinde istediği sonuçları elde edemeyen ve henüz gol kaydedemeyen Küçük Kaymaklı’da gözler yarın Türk Ocağı ile oynanacak olan kupa maçına çevrildi. Arenasporkolik spor servisi olarak yarın oynanacak olan bu önemli karşılaşma öncesi Küçük Kaymaklı teknik direktörü Hakan Sermaye’nin görüşlerini aldık.

‘’Gol sorununu çözeceğiz’’

Bu zorlu karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran Küçük Kaymaklı teknik patronu Hakan Sermaye, ‘’Tek düşüncemiz bu turu geçebilecek bir sonuç almak. Son 3 haftadaki gol problemimizi halledebilmek için çok iyi çalışıyoruz. Aslında iyi futbol oynadığımızın farkındayız fakat girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmekte problem yaşıyoruz. Bunun gerek beceriksizlik, gerekse şansızlık olabileceğinin farkındayız. Umarız Türk Ocağı maçında bunun üstesinden gelebiliriz ve bu maçla bir seri yakalayarak ligde de beklenen performansa yükseliriz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.