Sermaye “Galibiyet Hedefliyoruz’’

FUTBOL

Yirmi dördüncü haftanın kapanış maçında Baf Ülkü Yurdu’nu mağlup ederek yoluna devam eden Lefke’de yüzler gülüyor.





Teknik Direktör Hakan Sermaye ligin 25. haftasında Pazar günü konuk edeceği Gençlik Gücü karşılaşması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada takım olarak iyi ve keyifli bir süreç yakaladıklarını ve bunu ligin son maçına kadar sürdüreceklerini ifade etti.

Pazar günü karşılaşacakları Gençlik Gücü takımı ile ilgili olarak düşüncelerini aktaran Lefke Teknik Direktörü Hakan Sermaye, Pazartesi akşamı sona eren Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasının hemen sonrasında Gençlik Gücü maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek galibiyet hedefledikleri karşılaşmanın öncesini iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Lefke takımı olarak iyi bir dönemden geçtiklerini ifade eden Sermaye oyuncularının idmanlardaki performans ve isteklerini maça yansıtması ile birlikte ortaya güzel tablonun çıktığını belirtti.

Gençlik Gücü takımının sıkıntılı noktada olmasına rağmen iyi ve diri bir takım olduğunun altını çizen Sermaye, kendilerinin de daha iyi noktaya gelebilmek için kendi sahalarında yapacakları maçı galibiyetle kapatmaları gerektiğini söyledi.

Önlerinde kalan maçlara ayni ciddiyet ve istekle hazırlanıp ayni hedef doğrultusunda çıkacaklarını ifade eden Sermaye, önlerinde bulunan Gençlik Gücü maçını kazanıp daha rahat noktaya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.