Sermaye: “Binatlı maçında iyi işler yapacağız’’

FUTBOL

Deplasmanda aldığı Değirmenlik galibiyeti sonrası, keyifli bir haftayı geride bırakan Başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı’da, gözler Pazar günü oynanacak olan Binatlı karşılaşmasına çevrildi.





Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Hakan Sermaye, deplasmanda geriye düşmelerine rağmen, kazanmanın ilerisi için oldukça önemli olduğunu aktardı. Takım olarak kazanmak adına ne gerekli ise Değirmenlik karşısında yapıldığını aktaran Sermaye, Binatlı karşısında ise yine iyi işler yapmak istediklerini vurguladı.

Değirmenlik karşısında gördükleri baskıya karşılık vermenin önemine değinen Hakan Sermaye, bunun ilerleyen süreçte baskı görmeden yapmaları gerektiğini belirtti.

Maçın hemen başında geriye düşmelerine rağmen, oyuna erken dönmelerinin önemine dikkat çeken HakanSermaye, takım olarak istenilenin Değirmenlik karşısında fazlası ile yapıldığını vurguladı. Kaleci Hasan, Mustafa Yaşınses ve Zoku’nun liderlik anlamında ön plana çıktıkları bir maç olduğunu belirten Hakan Sermaye, bu kalitede olan isimlerin ise bu maçlarda öne çıkmasının takıma her zaman pozitif yansıdığını belirtti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.