Şerifoğlu'ndan Son Şans..!

FUTBOL

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe, kötü gidişine bu hafta oynayacağı Yenicami maçında son vermek istiyor. Pazar günü Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma öncesi Arenasporkolik’e açıklamalarda bulunan Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, puana hasret kaldıklarını ve bu maçtan en azından 1 puan almak istediklerini kaydetti. Ayrıca Şerifoğlu geçtiğimiz gün bir TV kanalına yaptığı açıklamada takımının kötü futbol ve kötü sonuç alması durumunda ise istifa edeceğini söyledi

 


‘’Puan istiyoruz’’

Arenasporkolik'e açıklamalarda bulunan Şerifoğlu, ‘’David ve Abdullah’ın sakatlıkları devam ediyor. Can, sarı kart cezalısı. Tüm amacımız, haftalardır süregelen puan özlemimize son vermektir. Yenicami maçında, puan almak için oyun disiplininden kopmadan, çok iyi mücadele edip, takım oyunumuzu son düdüğe kadar sürdürmek zorundayız’’ şelinde konuştu.
Ayrıca Eralp Şerifoğlu geçtiğimiz akşam bir TV kanalında yaptığı açıklamada geride kalan 8 haftada 2 kez istifa ettiğini ancak Yönetimin kabul etmediğini, Yenicami maçında da kötü gidişin sürmesi halinde bu kez kesin istifa edeceğini açıkladı. Şerifoğlu, iyi futbol ve sahaya konan mücadeleden memnun kaldığı takdirde mağlup olunsa bile görevine devam edeceğini de belirtti. Kısacası tecrübeli teknik adam futbolcularından bu maçta iyi bir mücadele ve bunu skora yansıtmalarını beklediğini dile getirdi.

HABER : NECMİ USAL

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.