Şampiyon Atağa Kalktı..! Erbay, Esin ve Buğra Kartal’da..!

FUTBOL

Yenicami, serbest transfer hakkından dolayı transfer ettiği Esin Sonay ve Buğra Barın’dan sonra Binatlı’nın tecrübeli oyuncusu Erbay Bertiz’i de kadrosuna kattı.

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, geçtiğimiz gün GAÜ Çetinkaya'da geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve serbest transfer hakkına sahip golcü oyuncu Esin Sonay'ı daha sonra ise yine serbest transfer hakkı bulunan ve G.Gücü’nün ısrarla istediği Buğra Barın’ı da kadrosuna katmasının ardından eski oyuncusu ve geçen sezonu Binatlı’da geçiren Erbay Bertiz’i de kadrosuna dahil etti.

Buğra Barın ve Erbay Bertiz’in transferinde iş adamı Abdullah Uluçhan’ın etkili olduğu öğrenildi. Erbay anlaşmalı olarak serbest transfer bedeli karşılığında lisansı elinde bulunuyordu.

Yenicami kısa süre içerisinde gündeminde olan isimlerle görüşmelerini tamamladıktan sonra imza töreni düzenleyip, yeni transferlerini duyuracağı öğrenildi.

Siyah beyazlı ekibin milli takımın dönüşünde Hüseyin Sadıklar ile de bir görüşme gerçekleştirip onu da yuvaya döndürmeyi planladığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.