Sakallı “Kazanmaktan başka şansımız yok’’

FUTBOL

K-PET 1.Lig’de zor günler geçiren ve play-out hattının hemen üzerinde bulunan Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı yaptığı açıklamalarda ligin sonuna geldiklerini ve artık GHE maçını kazanmaktan başka şansları olmadığını söyledi.





Ahmet Sakallı açıklamalarında GHE karşılaşmasında yüreklerini ortaya koyup sonuna kadar mücadele edeceklerini ve kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade etti. Sakallı, iyi bir oyun ortaya koyup üç puan için savaşacaklarını ve galip gelip kaderlerini ligin son haftasında oynayacakları Görneç mücadelesine bırakmak istemediklerini vurguladı.

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, GHE maçına 4 antrenmanla hazırlandıklarını ve gerek teknik heyet gerekse de futbolcular olarak gecelerini gündüzlerine katıp tamamen GHE maçına odaklandıklarını söyledi. Ahmet Sakallı, rakipleri GHE’nin de kadro kalitesinin farkında olduklarını ve buna göre önlemlerini alacaklarını belirterek saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek istediklerini belirtti. Ahmet Sakallı futbolcular ve teknik heyet olarak sorumluluklarının farkında olduklarını da vurguladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.